Alternatief gas

Alternatief gas

Alternatief gas, ook wel bekend als groen gas of duurzaam gas. Wie wil dat nou niet? Het is in de toekomst een doelstelling om van het gas af te stappen, dit kan beginnen bij u! Als u kiest voor alternatief gas bij Karbonik zal u het milieu een handje helpen, maar ook uw portemonnee en de gezondheid. Bij Karbonik bieden we verwarmingssystemen die werken met alternatief gas, bent u benieuwd wat dit inhoud? Lees dan zeker verder!

Alternatief gas

Onze producten

We bieden verschillende verwarmingssystemen op alternatief gas, onze producten zijn; verwarmingsfolie, warmtegevend flexgaas, warmtegevend vliesbehang en warmtegevende infrarood panelen. De verwarmingsfolie zal geplaatst worden onder de vloer en zo de hele ruimte verwarmen. Warmtegevend flexgaas plaatsen we ook onder de grond en kan goed worden gebruikt voor betegelde oppervlakte. Het kan ook in de wand verwerkt worden en is ideaal geschikt voor vochtige ruimtes. Warmtegevend vliesbehang is een glasvezelbehang waarop een dunne laag koolstof is aangebracht. Tot slot infraroodpanelen deze panelen verwarmen objecten en kunnen worden geplaatst aan het plafond of de muren. Bent u benieuwd naar meer informatie over al onze producten, wij informeren u graag!

 

Kies voor alternatief gas bij Karbonik B.V.

Karbonik B.V. is een innovatieve onderneming die hoogwaardige elektrische verwarmingssystemen levert. Alle systemen maken gebruik van infrarood verwarming op basis van carbon; een natuurlijke en zeer comfortabele wijze van verwarmen met een laag energieverbruik. Op basis van deze technologie zijn verschillende producten ontwikkeld, te weten: een verwarmingsfolie, warmtegevend flexgaas, warmtegevend vliesbehang en warmtegevende infrarood panelen. Hiermee biedt Karbonik zowel vloerverwarming, wandverwarming als plafondverwarming, inclusief bijbehorende besturingssystemen. Ondanks het innovatieve karakter is sprake van bewezen technologie met de potentie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie. Bent u op zoek naar alternatief gas? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook wanneer u alleen meer informatie wilt, kunt u het contactformulier invullen. Na het invullen van het formulier zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Stel uw vraag via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Contactformulier

  Voor een vrijblijvende prijsopgave ga naar de tab Offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring

  Offerteformulier

   * verplicht in te vullen | ** indien van toepassing

   Meer informatie over uw woning

   Soort woning(maak uw keuze)

   Indien anders (vul in)

   Bouwjaar (circa)

   Gegevens over de te verwarmen ruimte

   Op welke verdieping(en)? (maak uw keuze)

   Oppervlakte in m²

   Is het hoofdverwarming of bijverwarming (maak uw keuze)

   Type vloer (maak uw keuze)

   Wat voor glas hebben uw ramen

   Gegevens over de extra te verwarmen ruimte

   Op welke verdieping(en)? (maak uw keuze)

   Oppervlakte in m²

   Is het hoofdverwarming of bijverwarming (maak uw keuze)

   Type vloer (maak uw keuze)

   Wat voor glas hebben uw ramen

   Stuur plattegrond of bouwtekening van de ruimtes met afmetingen

   jpg, jpeg, pdf, png.
   Maximaal 10MB

   jpg, jpeg, pdf, png.
   Maximaal 10MB

   Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring

   Switch The Language
    010-2613519
    info@karbonik.nl

    Bezoekadres
    Directiekade 2
    3089 JA Rotterdam

    Postadres
    Müllerkade 391
    3024 EP Rotterdam