• Banner Karbonik 2017 10

Elektrische vloer-, plafond- en muurverwarming

Karbonik B.V. is een innovatieve onderneming die hoogwaardige verwarmingssystemen op basis van carbon levert. De ultradunne verwarmingsfolie en de warmtegevende verf Carbo e-Paint zijn twee van de innovatieve producten van Karbonik. De warmtefolie is snel en eenvoudig onder de vloerbedekking (parket, laminaat, tegels en tapijt) te installeren. De door de folie uitgezonden infrarode straling verwarmt vervolgens alle objecten in de ruimte. Karbonik bedient de Europese markt.

Bezoek Karbonik op de VSK 2020 beurs in Utrecht

Op dinsdag 4 februari t/m vrijdag 7 februari staat Karbonik met haar stand op de VSK 2020 beurs in de Jaarbeurs te Utrecht, dit is dé vakbeurs voor de installatie branche.

Schrijf je nu in, toegang is gratis! Zie meer informatie
 

Delegatie China bezoekt Karbonik in November 2019

Half november 2019 komt een delegatie vanuit China naar Nederland om met Karbonik om de tafel te zitten voor een mogelijke samenwerking. Dit is een weder bezoek op een eerdere ontmoeting afgelopen jaar, waarbij op 17-19 mei 2019 de firma Karbonik BV door de Hebei Provincial Department of Commerce in China opnieuw werd uitgenodigd voor een presentatie omtrent modern en duurzaam elektrisch verwarmen. Lees meer
 

Whitepaper Karbonik

In samenwerking met Duurzaam Gebouwd heeft Karbonik de Whitepaper 'Lokaal verwarmen speelt belangrijke rol in energietransitie' gepubliceerd.
Cover Whitepaper Karbonik
 

Karbonik op TV

Op zondag 25 augustus 2019 was Karbonik te zien in het programma "De Barometer" op RTL Z om 17:30. De uitzending werd herhaald op woensdag 28 augustus om 16:30 uur en op vrijdag 30 augustus om 10:30 uur. Nu ook te zien hieronder.

tv RTL aug 2019 Karbonik 19BAROS3 Afl. 08 DEF from Dutch Content Productions on Vimeo.

Installatie Karbonik

Karbonik getest bij Green Village in Delft