• Banner Karbonik 2017 10

Elektrische vloer-, plafond- en muurverwarming

Karbonik B.V. is een innovatieve onderneming die hoogwaardige verwarmingssystemen op basis van carbon levert. De ultradunne verwarmingsfolie en de warmtegevende verf Carbo e-Paint zijn twee van de innovatieve producten van Karbonik. De warmtefolie is snel en eenvoudig onder de vloerbedekking (parket, laminaat, tegels en tapijt) te installeren. De door de folie uitgezonden infrarode straling verwarmt vervolgens alle objecten in de ruimte. Karbonik bedient de Europese markt.

Bezoek ons in mei op de beurs Renovatie 2019 in Den Bosch

Karbonik staat op 14,15 en 16 mei op de beurs Renovatie 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch open van 10.00 - 17.00 uur.

Onze stand is te vinden in hal 6 stand 06.D007

U kunt zich tot 13 mei aanstaande gratis registreren via onderstaande banner. Na 13 mei kost entree 25 euro excl. BTW. Let op: deze beurs is uitsluitend toegankelijk voor professionals.

banner1nlBeursRenovatie2019

Office Vitea test samen met Karbonik de lokale temperatuur

Office Vitae experimenteert met behulp van Karbonik de lokale temperatuur voor optimale arbeidsomstandigheden bij The Green Village in Delft.

Vakbeurs Duurzaam Verwarmd

Naar schatting hebben 10.000 bezoekers de Vakbeurs Duurzaam Verwarmd bezocht op 19, 20 en 21 maart 2019, ook de stand van Karbonik werd druk bezocht. Heeft u ons gemist op de beurs? Voor meer informatie en advies neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bezoek provincie Hebei in China

Op uitnodiging van de provincie Hebei heeft de firma Karbonik B.V. van 17-19 mei 2018 deelgenomen aan een driedaags programma in Anping, Langfang en Renqiu, 3 steden in de buurt van Peking. lees meer

Interview directielid

Lokaal verwarmen mag breder onder de aandacht. Koen Klooster (directielid Karbonik) doet zijn verhaal in een interview met het integrale platform Duurzaam Gebouwd. lees meer


  • Bezoek aan China