• Banner Karbonik 2017 10

Elektrische vloer-, plafond- en muurverwarming

Karbonik B.V. is een innovatieve onderneming die hoogwaardige verwarmingssystemen op basis van carbon levert. De ultradunne verwarmingsfolie en de warmtegevende verf Carbo e-Paint zijn twee van de innovatieve producten van Karbonik. De warmtefolie is snel en eenvoudig onder de vloerbedekking (parket, laminaat, tegels en tapijt) te installeren. De door de folie uitgezonden infrarode straling verwarmt vervolgens alle objecten in de ruimte. Karbonik bedient de Europese markt.

Karbonik op TV

Op zondag 25 augustus 2019 was Karbonik te zien in het programma "De Barometer" op RTL Z om 17:30. De uitzending werd herhaald op woensdag 28 augustus om 16:30 uur en op vrijdag 30 augustus om 10:30 uur. Nu ook te zien hieronder.

tv RTL aug 2019 Karbonik 19BAROS3 Afl. 08 DEF from Dutch Content Productions on Vimeo.

Whitepaper Karbonik

In samenwerking met Duurzaam Gebouwd heeft Karbonik de Whitepaper 'Lokaal verwarmen speelt belangrijke rol in energietransitie' gepubliceerd.
Cover Whitepaper Karbonik
 

Aantal ervaringen van onze klanten

"Ik heb Karbonik vloerverwarming al twee jaar en ben heel tevreden", "De gehele kamer is warm binnen een kwartier".
G. van de Biesebos

"Makkelijk en eenvoudig in gebruik door automatisch ingestelde schema's . De warmte in het huis is fijn", " Er is geen droge lucht, wat je wel met gas hebt".
J. Schreurs en K. Jansen

"Karbonik zorgt voor een heerlijke warme vloer in het huis", "We hebben de stadsverwarming gecombineerd met de Karbonik vloerverwarming".
Anoniem

"Ik heb geen radiatioren meer in huis, alles ligt onder de vloer en het geeft goed warmte af", "Ik heb een keer gehad dat mijn thermostaat uitviel, ik heb toen contact opgenomen met Karbonik. Het probleem was snel verholpen en binnen 2 dagen had ik een nieuwe thermostaat".
W. Nijman

Installatie Karbonik

Karbonik getest bij Green Village in Delft