Geef je nu op voor een training tot Karbonik-installateur voor onze verwarmingsfolie - vol is vol!

Vanwege de sterk groeiende belangstelling in de markt voor onze elektrische Karbonik verwarmingsfolie organiseren wij op zeer korte termijn een training voor ZZP-ers en installatiebedrijven, die bereid zijn om onze folie te installeren bij onze klanten. Deze rol van Karbonik-installateur kan mogelijk uitgroeien naar die van Karbonik-dealer.

Deelnemende organisaties moeten de bereidheid hebben om onze folie te gaan installeren bij onze klanten (bij aanvang) en wellicht later bij eigen klanten. De deelnemende kandidaten moeten wel een basiskennis en basiservaring met elektrotechniek (NEN1010).

Waar en wanneer:

Deze training wordt gegeven in het Innovatie Centrum voor Duurzaam Bouwen, Directiekade 2, Rotterdam en duurt 1 dagdeel (4 uur)

 • Op 6 juni: aanvang 's ochtends om 9.15 uur tot 13.00 uur.

Na deelname aan de training volgt nog een installatie met de deelnemer in de praktijk. Bij het succesvol participeren in beide cursusdelen wordt een certificaat op naam verstrekt en mag de deelnemer zich gedurende 12 maanden gecertificeerd installateur van Karbonik vloerverwarmingsfolie noemen en zal hij/zij in overleg (kunnen) worden ingezet voor installatiewerkzaamheden bij klanten van Karbonik.

Zelf meenemen:

Deelnemers wordt gevraagd om zelf (zoveel mogelijk) de volgende gereedschappen mee te nemen:

 • striptang
 • zeilringtang
 • krimptang
 • multimeter
 • schaar
 • set schroevendraaiers

Kosten deelname:

Voor deelname wordt een inschrijfgeld van €121,- incl. BTW gerekend. Dit bedrag wordt terugbetaald bij de eerste succesvol uitgevoerde opdracht. Betaling van de factuur dient plaats te vinden vóór deelname kan plaatsvinden.

Bij het niet op komen dagen zonder afzegging van minimaal 4 dagen vooraf, wordt het bedrag niet gerestitueerd.
Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 5 personen en inschrijving gebeurt in volgorde van aanmelding; vol = vol!

Aanmelding per email:

Aanmelding voor deelname kan door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de volgende informatie per deelnemer:

 • Naam
 • Telefoonnummer
 • Emailadres
 • Korte samenvatting van zijn/haar relevante voorkennis/ervaring
 • Tenaamstelling, adres en emailadres voor de factuur.

Na ontvangst en acceptatie van de aanmelding voor deelname zal de factuur worden verzonden naar het aangegeven emailadres. Na ontvangst van de betaling zal de deelname definitief worden bevestigd.

Wij zien de deelnemers graag tegemoet!

Per 25 mei aanstaande treed de Algemene Verordening Persoonsgegevensbescherming (AVG) in werking ter vervanging van de wet bescherming persoonsgegevens. Wij bieden u graag transparantie over de gegevens die wij verzamelen, hoe we ze gebruiken en wat uw rechten zijn onder deze nieuwe wet. Zie onze privacy statement onderaan de website.

OfficeVitae - Karbonik toegepast voor lokale verwarmingstesten bij TU Delft

↪ Lees meer

Building Holland 2018 is ook dit jaar druk bezocht

↪ Lees meer

logo vsk   Karbonik op vakbeurs VSK 2018 Jaarbeurs Utrecht - groot succes!

↪ Lees meer

Dure regeling zonnepanelen gaat op de schop. Wat nu?

↪ Lees meer