Karbonik Installatietrainingen 2020 - Wegens situatie rondom Corona zijn deze uitgesteld!

Na het succes van vorig jaar zal Karbonik ook in 2020 gratis installatietrainingen aanbieden voor het installeren van Karbonik verwarmingsfolie. De trainingen zijn vooral bedoeld voor bestaande en nieuwe installatiepartners.

Waarom installateurs een Karbonik installatietraining dienen te volgen?

Om Karbonik verwarmingsfolie op een correcte manier te installeren is het van belang om een installatietraining te volgen bij Karbonik. Om klanten garantie te kunnen geven op onze producten (10 jaar op de folie en 2 jaar op de overige producten) moet de installatie gedaan zijn door een door Karbonik getrainde installateur. Tijdens de training worden ook nieuwe ontwikkelingen behandeld. Dat maakt de training ook interessant voor degene die al ervaring heeft met het installeren van Karbonik verwarmingsfolie of onze trainingen. Installatietrainingen worden door Karbonik voorlopig nog kosteloos aangeboden en duren 1 dagdeel.

Trainingsdata 2020

De trainingsdata zijn voorlopig opgeschort vanwege de Corona maatregelingen vanuit de regering en geldt vooralsnog tot 28 april 2020.

Alle trainingen vinden plaats op maandagmiddag van 13:30 – 17:00 bij het ICDuBo, Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam.
Per training is er plek voor 6 deelnemers en trainingen vinden plaats als er minimaal 2 deelnemers zijn.

Om u of uw medewerker(s) op te geven voor een van de trainingen, kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin het aantal deelnemers en de gewenste datum.