Karbonik Installatietrainingen 2020

Om te voldoen aan de 1,5-meter-regel om de verspreiding van het Corona virus onder controle te houden, beperken we nu het maximale aantal deelnemers per training tot 4 personen.

Waarom installateurs een Karbonik installatietraining dienen te volgen?

Om Karbonik verwarmingsfolie op een correcte manier te installeren is het van belang om een installatietraining te volgen bij Karbonik. Om klanten garantie te kunnen geven op onze producten (10 jaar op de folie en 2 jaar op de overige producten) moet de installatie gedaan zijn door een door Karbonik getrainde installateur. Tijdens de training worden ook nieuwe ontwikkelingen behandeld. Dat maakt de training ook interessant voor degene die al ervaring heeft met het installeren van Karbonik verwarmingsfolie of onze trainingen. Installatietrainingen worden door Karbonik voorlopig nog kosteloos aangeboden en duren 1 dagdeel.

Trainingsdata 2020

Maandag 27 juli 2020
Maandag 24 augustus 2020
Maandag 21 september 2020

Alle trainingen vinden plaats op maandagmiddag van 13:30 – 17:00 bij het ICDuBo, Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam.
Per training is er plek voor 4 deelnemers en trainingen vinden plaats als er minimaal 2 deelnemers zijn.

Om u of uw medewerker(s) op te geven voor een van de trainingen, kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin het aantal deelnemers en de gewenste datum.