Nieuwsbericht

Karbonik op de Jaarbeurs in Utrecht

05/02/2024

Karbonik staat deze week, van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari op de VSK beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. De 2024-editie brengt de werelden van E en W bij elkaar waardoor VSK de beurs is voor de totale E+W installatiebranche.

Wij willen jou graag uitnodigen om VSK 2024 te bezoeken en zelf te ervaren hoe onze wereld – de wereld van E+W installatie – steeds meer een essentieel onderdeel vormt van alle transities waarin wij allemaal acteren. Daarom is het thema: ‘Onze toekomst draait om jou.’ Gebruik deze link om je aan te melden. De toegang is gratis.

Je vindt ons in hal 12 stand nummer F0.80

5 redenen om VSK 2024 te bezoeken:

 1. Je bent in één keer op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de installatiebranche.
 2. Je krijgt handvatten aangereikt om de synergie tussen techniek, processen en mensen vorm te geven in jouw organisatie.
 3. Je wordt voorbereid op de toekomst dankzij honderden exposanten en veel inspirerende kennissessies.
 4. Je woont inspirerende praktijkcases, demo ́s en best practices van organisaties bij.
 5. Jij en jouw collega’s gaan naar huis met inspiratie om direct jouw klanten te kunnen adviseren en helpen.

De beurs is geopend voor bezoekers van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari. Meer informatie over openingstijden, bereikbaarheid en programma vind je op www.vsk.nl.

Tijdens de beursdagen zijn wij wat minder goed telefonisch bereikbaar en zullen we de email info@karbonik.nl wat minder snel beantwoorden. Krijg je ons niet te pakken, laat een bericht achter op de voicemail, of stuur ons een email op info@karbonik.nl. Wij nemen dan op z’n laatst begin volgende week contact met je op.

Switch The Language
  010-2613519
  info@karbonik.nl

  Bezoekadres
  Directiekade 2
  3089 JA Rotterdam

  Postadres
  Müllerkade 391
  3024 EP Rotterdam