Nieuwsbericht

Karbonik op NCVP

29/03/2024

Op 15 april a.s. is Karbonik met een stand aanwezig op de Nederlandse Contactdag Vloerverwarming en Parket (NCVP).

Tijdens de NCVP komen vakmensen, leveranciers en experts uit de vloerverwarming- en parketvloerenindustrie samen. Er zijn diverse stands waar leveranciers hun nieuwste producten laten zien. Daarnaast zijn er een aantal interessante lezingen over de combinatie van parket en vloerverwarming. Om 12:30 uur houden wij een lezing, samen met Uzin Utz, over de toepassing van Karbonik verwarmingsfolie onder verlijmde parketvloeren.

Unieke beurslocatie

De NCVP vindt plaats in het prachtige gebouw van de Woonindustrie in Nieuwegein. Een locatie waar we in een prachtige, lichte ruimte, mét daglicht, een mooi event kunnen neerzetten.

Samen over de vloer. Een dag van netwerken, samenwerking en innovatie.

Of je nu een aannemer, installateur, designer of parketspecialist bent, deze dag biedt jou de kans om de nieuwste ontwikkelingen in de branche te ontdekken, waardevolle inzichten op te doen en te netwerken met gelijkgestemde professionals. Bij dit laagdrempelige evenement is netwerken een belangrijk element. Doordat er diverse professionals samen komen geeft dit een unieke kans om bestaande relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Je wordt als bezoeker de hele dag in de watten gelegd met lekkere drankjes en hapjes. Én we sluiten de dag feestelijk af met een borrel. Dit geeft je een unieke kans om de nieuwe contacten nog wat beter te leren kennen.

Wij zouden het fijn vinden om jou in Nieuwegein te verwelkomen op 15 april.

Toegang is gratis voor zowel entree, het volgen van seminars, eten en drinken en de gezellige netwerkborrel aan het eind van de dag.

Praktische informatie

Adres:

 • De Woonindustrie
 • Symfonielaan 1
 • 3438 EW Nieuwegein

Wanneer:

Graag tot ziens in Nieuwegein!

Switch The Language
  010-2613519
  info@karbonik.nl

  Bezoekadres
  Directiekade 2
  3089 JA Rotterdam

  Postadres
  Müllerkade 391
  3024 EP Rotterdam