Nieuwsbericht

Vakbeurs: Renovatie & Transformatie

17/04/2023

Op 23, 24 en 25 mei aanstaande zijn wij met een stand aanwezig op de vakbeurs Renovatie & Transformatie in de Brabanthallen in Den Bosch.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ons komt bezoeken op onze stand E070 in hal 1 en nemen graag de tijd voor u.

Op onze stand kunt u onze verwarmingssystemen gebaseerd op carbon (koolstof) ervaren. Deze vorm van verwarming is zeer energie efficiënt, voelt uiterst comfortabel aan en past in de context van verduurzaming. We vertellen u graag over de voordelen en toepassingen van lokaal verwarmen met onze verwarmingssystemen. Nieuw op onze stand zijn deze keer de 24V oplossingen voor vloer- en wandverwarming. Met name in natte ruimtes biedt dit veel mogelijkheden.

Als onze gewaardeerde relatie kunt u de beurs gratis bezoeken door u te registreren via deze link: Klik hier voor gratis toegang

De vakbeurs Renovatie & Transformatie is sinds 2010 hèt live kennisplatform daaromtrent. Duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers bezoeken deze voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen.

Editie 8 van Renovatie & Transformatie is geopend voor publiek van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 mei van 10.00 tot 17.00 uur.Meer informatie over de beurs, het programma en over route en bereikbaarheid vindt u op www.renovatiebeurs.nl.

Switch The Language
  010-2613519
  info@karbonik.nl

  Bezoekadres
  Directiekade 2
  3089 JA Rotterdam

  Postadres
  Müllerkade 391
  3024 EP Rotterdam