Verwarmingsfolie Utrecht

Verwarmingsfolie Utrecht

Bij Karbonik bieden we een ideale duurzame manier om uw bedrijfspand of woning te verwarmen. Onze verwarmingsfolie in Utrecht en omstreken. Het is in Nederland nog niet heel bekend, maar in met name Azië worden al duizenden gebouwen verwarmd met deze folie. Inmiddels wordt het ook steeds populairder in Nederland en hebben we met Karbonik al vele woning mogen voorzien. De verwarmingsfolie is geschikt voor bijna ieder vloerbedekkingstype. Door de zeer geringe dikte van circa 0,4 mm is het vaak niet nodig deuren aan te passen. Er moet wel rekening worden gehouden met de dikte van de aanbevolen vloerisolatie. Het is onder andere te gebruiken onder tapijt, laminaat, parket, pvc, beton, egaline en tegels.

Verwarmingsfolie

De voordelen

De verwarmingsfolie in Utrecht is ook ideaal geschikt voor mensen met allergieën en astma. Er ontstaan namelijk geen stofnesten, huisstofmijt is lager en schimmelsporen kunnen niet ontstaan. Een ander voordeel is dat de het 100% recyclebaar is en volgens EN ISO 14001 geproduceerd. Hiermee is het dus niet alleen heerlijk voor de koude voeten, het is ook goed voor de gezondheid en het milieu. Er zijn nog veel meer voordelen van de verwarmingsfolie, bent u daar benieuwd naar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!  

Voor verwarmingsfolie in Utrecht kunt u bij ons terecht!

Karbonik B.V. is een innovatieve onderneming die hoogwaardige elektrische verwarmingssystemen levert. Alle systemen maken gebruik van infrarood verwarming op basis van carbon; een natuurlijke en zeer comfortabele wijze van verwarmen met een laag energieverbruik. Op basis van deze technologie zijn verschillende producten ontwikkeld, te weten: een verwarmingsfolie, warmtegevend flexgaas, warmtegevend vliesbehang en warmtegevende infrarood panelen. Hiermee biedt Karbonik zowel vloerverwarming, wandverwarming als plafondverwarming, inclusief bijbehorende besturingssystemen. Ondanks het innovatieve karakter is sprake van bewezen technologie met de potentie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie. Wilt u meer weten over onze verwarmingsfolie in Utrecht en omstreken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook wanneer u alleen meer informatie wilt, kunt u het contactformulier invullen. Na het invullen van het formulier zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Stel uw vraag via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Contactformulier

  Voor een vrijblijvende prijsopgave ga naar de tab Offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring

  Offerteformulier

   * verplicht in te vullen | ** indien van toepassing

   Meer informatie over uw woning

   Soort woning(maak uw keuze)

   Indien anders (vul in)

   Bouwjaar (circa)

   Gegevens over de te verwarmen ruimte

   Op welke verdieping(en)? (maak uw keuze)

   Oppervlakte in m²

   Is het hoofdverwarming of bijverwarming (maak uw keuze)

   Type vloer (maak uw keuze)

   Wat voor glas hebben uw ramen

   Gegevens over de extra te verwarmen ruimte

   Op welke verdieping(en)? (maak uw keuze)

   Oppervlakte in m²

   Is het hoofdverwarming of bijverwarming (maak uw keuze)

   Type vloer (maak uw keuze)

   Wat voor glas hebben uw ramen

   Stuur plattegrond of bouwtekening van de ruimtes met afmetingen

   jpg, jpeg, pdf, png.
   Maximaal 10MB

   jpg, jpeg, pdf, png.
   Maximaal 10MB

   Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring

   Switch The Language
    010-2613519
    info@karbonik.nl

    Bezoekadres
    Directiekade 2
    3089 JA Rotterdam

    Postadres
    Müllerkade 391
    3024 EP Rotterdam