Innovatieve verwarming

Innovatieve verwarmingHet hebben van een goede verwarming in huis of in uw kantoor is van essentieel belang voor de behaaglijkheid van u of uw werknemers. De meeste traditionele vormen van verwarmen zijn echter erg belastend voor het milieu en niet vriendelijk voor de portemonnee. Kortom: kies daarom voor duurzame en energiebesparende alternatieven. Voor innovatieve systemen voor duurzame verwarming bent u bij Karbonik aan het juiste adres.

Systemen voor innovatieve verwarming van Karbonik

Met de systemen voor innovatieve verwarming van Karbonik, zoals verwarmingsfolie, verwarmingspanelen en Karbonik Heat-Paint, zijn verwarmingsketels, pijpen, radiatoren of convectoren verleden tijd. In combinatie met groene stroom of herbruikbare energie kunt u uw CO² footprint dus sterk verkleinen dankzij onze innovatieve verwarming.

De verwarmingspanelen van Karbonik zijn van Pirex-glas, met aan de achterzijde een dunne laag koolstof welke door middel van elektrodes onder spanning wordt gezet. De stroom die hierdoor gaat lopen, wekt vervolgens de warmte op. Deze warmtestraling is vrijwel direct na het inschakelen van het paneel voelbaar. Door de superieure hechting van het carbon op het glas wordt een 30% hogere efficiëntie van energieoverdracht bereikt dan bij conventionele infraroodpanelen. Hierdoor is het op zowel de korte als de lange termijn een duurzame en energiebesparende oplossing.

Karbonik Heat-Paint is een warmtegevende verf, die op verschillende ondergronden tussen 2 zeer dunne zelfklevende elektrodes wordt aangebracht. Wanneer de verf onder spanning wordt gezet door middel van deze elektrodes, komt infraroodstraling vrij. De verf zet de toegevoerde elektrische energie met meer dan 99,9% rendement om in warmte. Het is hiermee een efficiënte, energiebesparende en natuurlijke manier van verwarming.

Met de ultradunne 100% recyclebare vloerverwarmingsfolie van Karbonik wordt de ruimte binnen de kortste keren goed verwarmd door de gelijkmatig verdeelde stralingswarmte. De folie wordt eenvoudig en snel op een isolerende onderlaag gelegd. De verwarming kan voor ieder vloerbedekkingstype, zoals parket, laminaat, tegels en tapijt en isolatiemateriaal geschikt gemaakt worden. Bij de transformatie van elektriciteit naar warmte wordt 100% van de elektrische stroom omgezet in warmte. Daarmee bespaart u al zo’n 40% meer energie ten opzichte van traditionele verwarming.

Interesse in de innovatieve verwarming van Karbonik?

Karbonik B.V. is een onderneming die hoogwaardige verwarmingssystemen op basis van carbon ontwerpt, fabriceert en levert. Heeft u interesse in onze elektrische verwarmingssystemen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze passie voor innovatieve verwarming.

Neem contact met ons op

  Voor een vrijblijvende prijsopgave ga naar de tab Offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring

  Verwarmingsfolie

  Karbonik verwarmingsfolie is een extreem dunne folie die elektriciteit omzet in warmte met een rendement > 99,9%. De folie is onder vrijwel ieder type vloerbedekking te installeren. Zo is de folie onder meer toegepast onder tapijt, laminaat, parket, pvc, beton, egaline en tegels.

  Verwarmende verf

  Karbonik Heat-Paint is een warmte gevende verf op koolstof basis. Na het aanbrengen kan over de Karbonik Heat-Paint een andere verflaag of een stuclaag worden aangebracht waarmee een ‘onzichtbare’ wandverwarming wordt gecreëerd. Nieuw is dat de verf ook prefab op fleece leverbaar is.

  Verwarmingspanelen

  Verwarmingspanelen zijn vooral geschikt voor montage aan het plafond. De panelen zijn van Pyrex glas, met aan de achterzijde een dunne laag koolstof welke d.m.v. elektrodes onder spanning wordt gezet en dan weer met hetzelfde hoge rendement (>99%) energie omzet in warmte.

  Besturingssystemen

  Karbonik levert ook de besturing voor haar verwarmingssystemen. Van eenvoudige thermostaat tot geavanceerd domotica systeem, waarmee naast de verwarming ook verlichting, zonwering, elektrische deuren etc. kunnen worden geregeld en ook allerhande sensoren kunnen worden gekoppeld.

  Switch The Language
   010-2613519
   info@karbonik.nl

   Bezoekadres
   Directiekade 2
   3089 JA Rotterdam

   Postadres
   Müllerkade 391
   3024 EP Rotterdam