Plafondverwarming

Plafondverwarming

In tegenstelling tot traditionele radiatoren, verwarmen de infraroodpanelen van Karbonik niet de lucht maar alleen de objecten in een ruimte. Hierdoor zal men in een gebouw eerder de warmte voelen dan wanneer radiatoren op een maximaal vermogen draaien. Dit zorgt voor een uiterst efficiënte manier van verwarmen. Met deze verwarmingswijze is het ook mogelijk om gebruik te maken van plafondverwarming. De panelen zijn namelijk naar beneden gericht en zullen daarom alles wat onder de panelen aanwezig verwarmen behalve de lucht. De panelen verbruiken een stuk minder energie dan de traditionele verwarmingssystemen. De warmte is direct vanaf het inschakelen voelbaar, waardoor de panelen ideaal zijn voor ruimtes waar mensen maar voor een korte periode in aanwezig zijn.

Plafondverwarming

Gezond

Doordat de plafondverwarming niet de lucht verwarmt maar alles eromheen, zal er geen luchtverplaatsing ontstaan waardoor stof op z’n plek zal blijven liggen. Hierdoor zijn de panelen ideaal voor astma- en allergiepatiënten. Doordat objecten eerst verwarmd worden, zal schimmel ook minder kans hebben om te groeien. Al met al zijn de panelen een duurzame en gezonde keuze om ruimtes te verwarmen.

Voor het kopen van plafondverwarming kunt u bij ons terecht!

Karbonik B.V. is een innovatieve onderneming die hoogwaardige elektrische verwarmingssystemen levert. Alle systemen maken gebruik van infrarood verwarming op basis van carbon; een natuurlijke en zeer comfortabele wijze van verwarmen met een laag energieverbruik. Op basis van deze technologie zijn verschillende producten ontwikkeld, te weten: een verwarmingsfolie, warmtegevend flexgaas, warmtegevend vliesbehang en warmtegevende infrarood panelen. Hiermee biedt Karbonik zowel vloerverwarming, wandverwarming als plafondverwarming, inclusief bijbehorende besturingssystemen. Ondanks het innovatieve karakter is sprake van bewezen technologie met de potentie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie. Bent u geïnteresseerd geworden in een plafondverwarming? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook wanneer u alleen meer informatie wilt, kunt u het contactformulier invullen. Na het invullen van het formulier zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Stel uw vraag via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Contactformulier

  Voor een vrijblijvende prijsopgave ga naar de tab Offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring

  Offerteformulier

   * verplicht in te vullen | ** indien van toepassing

   Meer informatie over uw woning

   Soort woning(maak uw keuze)

   Indien anders (vul in)

   Bouwjaar (circa)

   Gegevens over de te verwarmen ruimte

   Op welke verdieping(en)? (maak uw keuze)

   Oppervlakte in m²

   Is het hoofdverwarming of bijverwarming (maak uw keuze)

   Type vloer (maak uw keuze)

   Wat voor glas hebben uw ramen

   Gegevens over de extra te verwarmen ruimte

   Op welke verdieping(en)? (maak uw keuze)

   Oppervlakte in m²

   Is het hoofdverwarming of bijverwarming (maak uw keuze)

   Type vloer (maak uw keuze)

   Wat voor glas hebben uw ramen

   Stuur plattegrond of bouwtekening van de ruimtes met afmetingen

   jpg, jpeg, pdf, png.
   Maximaal 10MB

   jpg, jpeg, pdf, png.
   Maximaal 10MB

   Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring

   Switch The Language
    010-2613519
    info@karbonik.nl

    Bezoekadres
    Directiekade 2
    3089 JA Rotterdam

    Postadres
    Müllerkade 391
    3024 EP Rotterdam