Verwarmingspanelen

Verwarmingspanelen

Onze verwarmingspanelen zijn een energie-efficiënte en comfortabele warmtebron die werkt op elektriciteit. De panelen zijn gemaakt van pirex-glas, met aan de achterzijde een dunne laag koolstof die door middel van elektrodes onder spanning wordt gezet. De stroom die hierdoor loopt wekt vervolgens de warmte op. Deze warmtestraling is vrijwel direct na het inschakelen voelbaar, sneller dus dan een verwarming op waterbasis. Hierdoor zijn de verwarmingspanelen dan ook ideaal geschikt voor ruimtes die snel verwarmd moeten worden.

Verwarmingspanelen

Een energiezuinige methode

De verwarmingspanelen zijn voor zowel de zowel korte als lange termijn een duurzame en energiebesparende oplossing. Dit komt door de superieure hechting van carbon op het glas, waarmee een 30% hogere efficiëntie van energieoverdracht wordt bereikt dan bij conventionele IR panelen. Onze panelen zijn er in verschillende formaten, er zal er dus altijd één bij zitten die voor u geschikt is. De grootste versie kan zelfs worden uitgerust met ledverlichting. Hierdoor is het mogelijk om zowel licht als verarming op één enkel voedingspunt aan te sluiten, waarbij beide onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend met een draadloze schakeling.

Voor verwarmingspanelen kunt u bij ons terecht!

Karbonik B.V. is een innovatieve onderneming die hoogwaardige elektrische verwarmingssystemen levert. Alle systemen maken gebruik van infrarood verwarming op basis van carbon; een natuurlijke en zeer comfortabele wijze van verwarmen met een laag energieverbruik. Op basis van deze technologie zijn verschillende producten ontwikkeld, te weten: een verwarmingsfolie, warmtegevend flexgaas, warmtegevend vliesbehang en warmtegevende infrarood panelen. Hiermee biedt Karbonik zowel vloerverwarming, wandverwarming als plafondverwarming, inclusief bijbehorende besturingssystemen. Ondanks het innovatieve karakter is sprake van bewezen technologie met de potentie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie. Wilt u meer weten over onze verwarmingspanelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook wanneer u alleen meer informatie wilt, kunt u het contactformulier invullen. Na het invullen van het formulier zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Stel uw vraag via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Contactformulier

  Voor een vrijblijvende prijsopgave ga naar de tab Offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring

  Offerteformulier

   * verplicht in te vullen | ** indien van toepassing

   Meer informatie over uw woning

   Soort woning(maak uw keuze)

   Indien anders (vul in)

   Bouwjaar (circa)

   Gegevens over de te verwarmen ruimte

   Op welke verdieping(en)? (maak uw keuze)

   Oppervlakte in m²

   Is het hoofdverwarming of bijverwarming (maak uw keuze)

   Type vloer (maak uw keuze)

   Wat voor glas hebben uw ramen

   Gegevens over de extra te verwarmen ruimte

   Op welke verdieping(en)? (maak uw keuze)

   Oppervlakte in m²

   Is het hoofdverwarming of bijverwarming (maak uw keuze)

   Type vloer (maak uw keuze)

   Wat voor glas hebben uw ramen

   Stuur plattegrond of bouwtekening van de ruimtes met afmetingen

   jpg, jpeg, pdf, png.
   Maximaal 10MB

   jpg, jpeg, pdf, png.
   Maximaal 10MB

   Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring

   Switch The Language
    010-2613519
    info@karbonik.nl

    Bezoekadres
    Directiekade 2
    3089 JA Rotterdam

    Postadres
    Müllerkade 391
    3024 EP Rotterdam