010-2613519 | Contact

Verwarmingspanelen

Karbonik verwarmingspanelen

Karbonik verwarmingspanelen zijn een energie-efficiënte en comfortabele warmtebron. De verwarmingspanelen zijn vooral geschikt voor montage aan het plafond. De warmtestraling is vrijwel direct na het inschakelen van het paneel voelbaar, sneller dus dan een verwarming op waterbasis. Hierdoor lenen de panelen zich ook uitstekend voor het verwarmen van ruimtes waar men maar kortstondig verblijft. De panelen zijn leverbaar in verschillend uitvoeringsvormen en vermogens. Het werkingsprincipe is hiermee identiek aan de Karbonik verwarmingsfolie en de wamtegevende verf. De panelen kunnen zowel in woningen en kantoren als in bedrijfsruimten worden toegepast.

30% hogere efficiency

Karbonik verwarmingspanelen worden met ca. 100 °C aanzienlijk warmer dan de verf of de folie. Ze dienen daarom ook buiten handbereik te worden bevestigd aan de muur of plafond.

Door de superieure hechting van de carbon wordt een ca. 30% hogere efficiency van energieoverdracht bereikt dan bij conventionele IR panelen. Deze efficiency blijft ook in de loop der jaren gehandhaafd. Hierdoor is het op zowel de korte als de lange termijn een duurzame en energiebesparende oplossing.

Switch The Language
  010-2613519
  info@karbonik.nl

  Bezoekadres
  Directiekade 2
  3089 JA Rotterdam

  Postadres
  Müllerkade 391
  3024 EP Rotterdam